ΜΕΓΑΛΟΣ ΓΥΡΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ!!!! 24/7 – 1/8
Όπως κάθε χρόνο έρχεται η εκδρομή που μας ζήτησε ο περισσότερος κόσμος!!! Σε τιμή ΑΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ!!!!!!
8 ΗΜΕΡΕΣ – 7 ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ!
Με ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ εκδρομές σε όλη την Κρήτη ΧΩΡΙΣ ΕΞΤΡΑ ΧΡΕΩΣΕΙΣ, σε 4* πολυτελές ξενοδοχείο (OCEAN HEIGHTS VIEW HOTEL), με πρωινά ΚΑΙ βραδινά δείπνα σε πλούσιο μπούφε…. ΜΟΝΟ ΜΕ 365€ το άτομο!!!
-Ενήλικες: 365€
-Μονοκλινο: +175€
-Παιδιά έως 2 ετών με δύο ενήλικες ΔΩΡΕΑΝ
-Παιδιά 3 – 10 ετών μόνο 315€
Πρόγραμμα:
Παρασκευή 24/7
Αναχώρηση από το κέντρο της Αθήνας το απόγευμα για Πειραιά. Επιβίβαση στο πλοίο και αναχώρηση για ΧΑΝΙΑ. «Όποιος πατήσει στο νησί τούτο νιώθει μυστηριώδη δύναμη, ζεστή, αγαθή να διακλαδίζεται στις φλέβες του, και τη ψυχή του να μεγαλώνει», γράφει ο Νίκος Καζαντζάκης, ο σπουδαίος Κρητικός συγγραφέας, στο βιβλίο του «Αναφορά στον Γκρέκο». Στη νότια πλευρά του Αιγαίου, ένα νησί μυστηριώδες, ζεστό, αγνό, γενναιόδωρο κλείνει μέσα του ολόκληρη την «ψυχή» της Ελλάδας. Η Κρήτη έχει τον τρόπο να μαγεύει κάθε επισκέπτη. Να σαγηνεύει και να αιχμαλωτίζει τις αισθήσεις με το εντυπωσιακό και μεγαλειώδες τοπίο της, αλλά και με το πνεύμα, την ιστορία και τους ανθρώπους της. Διανυκτέρευση ΕΝ ΠΛΩ, η καμπίνα δεν περιλαμβανεται στην τιμή.
Σάββατο 25/7
Αποβίβαση και επιβίβαση στο πούλμαν, επίσκεψη στους τάφους των Βενιζέλων. Η θεά προς την πόλη είναι μαγευτική και το όμορφο τοπίο θα σας μαγέψει. Κατόπιν αναχώρηση για τα πανέμορφα ΧΑΝΙΑ, ελεύθερος χρόνος για γνωριμία με την πόλη την νέα και την παλιά με τα γραφικά μαγαζάκια διπλά στην θάλασσα. Τα Χανιά θεωρούνται από πολλούς, κι όχι άδικα, ως η ωραιότερη πόλη της Ελλάδας, θα σας κλέψουν την καρδιά με την πρώτη ματιά. Ρωμαίοι, Βυζαντινοί, Σαρακηνοί, Ενετοί, Τούρκοι πέρασαν πριν από εσάς, δημιουργώντας αυτή την πολυπολιτισμική γωνιά της Κρήτης. Ανακαλύψτε βήμα βήμα τα μυστικά της. Κάθε στενό και έκπληξη, κάθε βόλτα και εμπειρία. Κατόπιν αναχώρηση για την λίμνη Κουρνά. Η λίμνη Κουρνά είναι η μοναδική λίμνη γλυκού νερού που υπάρχει στην Κρήτη. Εδώ θα απολαύσουμε τον καφέ μας με θεά την υπεροχή λίμνη. Αναχώρηση για το ξενοδοχείο μας τακτοποίηση στα δωμάτια, Δείπνο σε πλούσιο μπούφε, διανυκτέρευση.
Κυριακή 26/7
Μετά το πρωινό μας αναχώρηση για να επισκεφτούμε τον γραφικό ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ, με το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του την λίμνη. Ένας παλιός μύθος λέει πως η λίμνη ήταν η αγαπημένη πισινά της θεάς Αθηνάς και της θεάς Αρτέμιδος. Κατόπιν αναχώρηση για το κέντρο της χερσονήσου για βόλτα και φαγητό και για όσους το επιθυμούν μπάνιο. Επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας, Ξεκούραση. Δείπνο σε πλούσιο μπουφε, διανυκτέρευση.
Δευτέρα 27/7
Μετά το πρωινό μας αναχώρηση για την ΦΑΙΣΤΟ. Επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο. Στην συνεχεία θα επισκεφτούμε το μοναστήρι της ΚΑΛΥΒΙΑΝΗΣ, που παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον. Σχετική παραμονή και εν συνεχεία αναχώρηση για τα ΜΑΤΑΛΑ. Θαυμάσιο θέρετρο στις ακτές του ΛΥΒΙΚΟΥ ΠΕΛΑΓΟΥΣ, με τις παράξενες σπηλιές σε γρανιτένιους βράχους που όπως είναι γνωστό συνήθιζαν να κατασκηνώνουν χίπις από όλων τον κόσμο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, δείπνο διανυκτέρευση.
Τρίτη 28/7
Μετά το πρωινό μας αναχώρηση για να επισκεφτούμε τον αρχαιολογικό χώρο της ΚΝΩΣΟΥ. Κατόπιν αναχώρηση για ΡΕΘΥΜΝΟ, με την αλματώδη τουριστική ανάπτυξη και την απέραντη αμμώδη παράλια χρόνος ελεύθερος για βόλτα και γνωριμία με την πόλη. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας δείπνο, διανυκτέρευση.
Τετάρτη 29/7
Μετά το πρωινό μας αναχώρηση για να επισκεφτούμε το ΗΡΑΚΛΕΙΟ, σχετική παραμονή για γνωριμία με την πόλη. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας μεσημεριανό γεύμα, ξεκούραση. Το απόγευμα θα επισκεφτούμε το πανέμορφο και μαγευτικό ΕΝΥΔΡΙΟ ΚΡΗΤΗΣ. Εδώ η εμπειρία και η εξερεύνηση του μεσογειακού θαλασσιού κόσμου αρχίζει. Εκατοντάδες ειδή και χιλιάδες οργανισμοί έρχονται πρόσωπο με πρόσωπο μαζί σας για να σας αποκαλύψουν τη γοητεία της συμπεριφοράς τους, τα ποικίλα σχήματα και χρώματα του δικού τους κόσμου, της συνήθειες και της ανάγκες τους. μάθετε για αυτά και σκεφτείτε ποιο μπορεί να είναι το κοινό μας μέλλον. Κατόπιν αναχώρηση για το κέντρο της χερσονήσου για βραδινή βόλτα και φαγητό. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας διανυκτέρευση.
Πέμπτη 30/7
Μετά το πρωινό μας αναχώρηση για να επισκεφτούμε την ΠΛΑΚΑ, το γραφικό ψαροχωρι που βρίσκεται απέναντι από την ΣΠΙΝΑΛΟΓΚΑ, σχετική παραμονή και όσοι το επιθυμούν επίσκεψη στο νησί. Εν συνεχεία αναχωρούμε για την Ελούντα, σχετική παραμονή για γεύμα κι μπάνιο. Κατόπιν αναχώρηση και επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, ξεκούραση. Δείπνο, διανυκτέρευση.
Σάββατο 31/7
Μετά το πρωινό μας αναχώρηση για το γραφικό οροπέδιο του Λασιθίου, στις βόρειες πλαγιές της οροσειράς Δίκτης, σε υψόμετρο 1025μ., εκεί θα επισκεφθούμε το Δικταίο Άντρο όπου κατά τη μυθολογία κατέφυγε η Ρέα για να γεννήσει το Δία. Η αίγα Αμάλθεια, που σύμφωνα με άλλο θρύλο ήταν Νύμφη, ανέθρεψε το Δία, ενώ οι Κουρήτες κάλυπταν το κλάμα του βρέφους με τους ήχους των όπλων τους και του άγριου χορού τους. Σύμφωνα με άλλους μύθους το θεό φρόντιζαν μέλισσες, περιστέρια ή ένας θηλυκός χοίρος. Κατά μια άλλη παράδοση το Δικταίον Άντρον ήταν το μέρος όπου ο Δίας έφερε την Ευρώπη, αφού την απήγαγε από τη Φοινίκη. Αποτελεί αρκετά μεγάλο σπήλαιο αλλά μόνο ένα τμήμα του είναι επισκέψιμο από τους τουρίστες. Στο εσωτερικό του θα δει επίσης κανείς σταλαγμίτες, σταλακτίτες αλλά και μια λίμνη. σχετική παραμονή και αναχώρηση για την χερσόνησο για φαγητό και μπάνιο προαιρετικά. Κατόπιν αναχώρηση και επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, ξεκούραση. Δείπνο, διανυκτέρευση.
Σάββατο 1/8
Μετά το πρωινό μας αναχώρηση για να επιβιβαστούμε στο πλοίο. Άφιξη στο λιμάνι του Πειραιά επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για την όμορφη Αθήνα μας, πιο γεμάτοι με πανέμορφες εικόνες από ποτέ!!!
________________________________________________________
ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ: 210-5201574-6948887588 (μέχρι εξαντλήσεως θέσεων)
Ή περάστε από το γραφείo μας, Αγίου Κωνσταντίνου 6, 3ος Όροφος, Ομόνοια.
ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ με τη κρατηση :
5126-064316-861 (ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ)
Για online πληρωμές ή καταθέσεις από άλλες τράπεζες:
IBAN: GR8401721260005126064316861
Ονομ/μο λογαριασμού: Κωνσταντίνος Θεοφιλόπουλος
(σε περίπτωση κατάθεσης ή μεταφοράς από άλλη τράπεζα, το κόστος εμβάσματος +4€ βαραίνει τον καταθέτη)
*ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΦΗΝΕΤΕ ΕΠΩΝΥΜΟ & ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ (π.χ. «ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΡΗΤΗ»), Προς αποφυγήν λάθους.
*ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ 150€ ανά άτομο, και εξόφληση 7 ημερες πριν την αναχώρησή μας!
*12 μέρες πριν την αναχώρησή δεν γίνεται καμία ακύρωση δεκτή, οπότε η προκαταβολή ΔΕΝ επιστρέφεται, OYTE μεταφέρεται!
_____________________________________________________________
Η τιμή περιλαμβάνει:
-Όλες τις μεταφορές μας με σύγχρονο, κλιματιζόμενο πούλμαν
-7 διαν/σεις σε Ξενοδοχείο 4* με πισίνα στην περιοχή της ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ το Ocean Heights View Hotel, (δείτε το εδώ: http://www.oceanishotelcrete.gr/gr) !
-7 πρωινά σε μπουφέ
-7 Βραδινά δείπνα σε μπούφε
-Εισιτήρια αναχώρησης καραβιού σε οικονομική θέση.
-Εισιτήρια επιστροφής ημερήσιου «γρήγορου» καραβιού με τη MINOAN LINES (7,5 ώρες ΠΕΡΙΠΟΥ).
-Έμπειρο αρχηγό του γραφείου μας καθ’όλη τη διάρκεια του ταξιδίου
-ΦΠΑ
ΔΕΝ περιλαμβάνονται:
-Οτι αναφέρεται ώς προαιρετικό.
-ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΕ ΜΟΥΣΕΙΑ – αρχαιολογικούς χώρους.
-ΤΕΛΟΣ ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗΣ
-καμπίνα στο καράβι

Σχόλια